Nyheter

12-01-20
Nyheter

Signalistens stora trygghetssatsning

Svensk Trygghetscertifiering fick möjlighet att vara med på Signalistens Borådsstyrelsekonferens och då redovisa trygghetsbesiktningarna vi gjort av hela fastighetsbeståndet.
10-27-20
Nyheter

Skärholmens fastighetsägare och Rågsveds fastighetsägare trygghetsbesiktigar

De två föreningarna har tagit ett gemensamt grepp kring att trygghetsbesiktiga sina medlemsfastigheter via Svensk Trygghetscertifiering. Detta är en förmån som ingår i medlemskapet.
10-13-20
Nyheter

Trygghetscertifieringar i MHS Bostäders bestånd

MHS Bostäder har nu ett flertal trygghetscertifierade fastigheter i sitt bestånd. Svensk Trygghetscertifiering har slutbesiktigat och utfärdat certifikat som gäller i fem år, då alla de ställda kraven har uppfyllts i fastigheterna.
10-07-20
Nyheter

Vidareutbildning och konferens för Svensk Trygghetscertifiering

Svensk Trygghetscertifiering har höstkonferens den 7 och 8 oktober, på Syninge Kursgård. Vi vill stärka vår produkt och vårt tjänsteutbud genom att fördjupa våra kunskaper i inbrottsskydd i kommersiella lokaler.
08-18-20
Nyheter

Utemiljöanalys med Atri Landskapsingenjörer

Attraktiva och trygga utemiljöer i bostadsområden är av stor vikt för de boende. STAB har ett samarbete med atri Landskapsingenjörer i just ett sådant projekt.
07-02-20
Nyheter

Weops Vice VD Josefin Ringertz om det nya samarbetet

Weops Vice VD Josefin Ringertz berättar om vilka fördelar och utmaningar hon ser i samarbetet med Svensk Trygghetscertifiering.