Nyheter

08-18-20
Nyheter

Utemiljöanalys med Atri Landskapsingenjörer

Attraktiva och trygga utemiljöer i bostadsområden är av stor vikt för de boende. STAB har ett samarbete med atri Landskapsingenjörer i just ett sådant projekt.
07-02-20
Nyheter

Weops Vice VD Josefin Ringertz om det nya samarbetet

Weops Vice VD Josefin Ringertz berättar om vilka fördelar och utmaningar hon ser i samarbetet med Svensk Trygghetscertifiering.
06-26-20
Nyheter

Vi inleder nytt samarbete med Weop

Svenskt Trygghetscertifiering har under våren inlett ett samarbete med Weop, för att kunna erbjuda våra uppdragsgivare heltäckande tjänster inom trygghet och säkerhet.
06-11-20
Nyheter

Nu bildas Tryggare Väsby

Väsbyhem har under våren tagit initiativ till att jobba med samverkan mellan olika fastighetsägare inom centrala Väsby. I det arbetet har man tagit Svensk Trygghetscertifiering till hjälp.
05-11-20
Nyheter

Järvas lägenhetsinbrott minskar

Metoden för trygghetsbesiktningar av fastigheter visar resultat i Järva. Mellan 2018 och 2019 minskade de med hela 65 procent och är facit på att åtgärdsförslagen ger önskad effekt.
04-28-20
Nyheter

Trygghetsbesiktningar av fastigheter

Svensk Trygghetscertifiering verkar inom flera områden gällande trygghet och säkerhet. Men kärnverksamheten handlar om trygghetsbesiktningar av fastigheter, grundplåten till konkret social hållbarhet.