Nyheter

06-28-21
Nyheter

Bostadsbolaget ökar hyresgästernas trygghet

Bostadsbolaget i Göteborg, är ett av de allmännyttiga bostadsbolag som ingår i Framtidenkoncernen. Svensk Trygghetscertifiering genomför nu trygghetsbesiktningar i Länsmansgården, Norra och Södra Biskopsgården, samt Hammarkullen.
05-31-21
Nyheter

Svensk Trygghetscertifiering besiktigar Tryggare Väsbys medlemsfastigheter

Svensk Trygghetscertifiering har fått i uppdrag att trygghetsbesiktiga Tryggare Väsbys medlemsfastigheter. Brf Suseboparken var först ut och fick en besiktning av sin fastighet som är centralt i Väsby.
05-17-21
Nyheter

Nu tas nästa steg i Signalistens systematiska trygghetsarbete

Signalisten har gett Svensk Trygghetscertifiering i uppdrag att genomföra en inventering av alla dörrar i hela fastighetsbeståndet inför en ny upphandling. Detta ger ett gott kunskapsunderlag inför större åtgärder som denna.
02-26-21
Nyheter

SKB besiktigar för fortsatt trygghet och trivsel

SKB har valt att genomföra trygghetsbesiktningar av samtliga kvarter i sitt bestånd och några kvarter ska även trygghetscertifieras. Arbetet skall genomföras under 2021 av Svensk Trygghetscertifiering.
02-18-21
Nyheter

Jens Olsson är på plats!

Jens Olsson, vår nye verksamhetschef, är på plats hos Svensk Trygghetscertifiering sedan en dryg månad tillbaka. Han kommer från Helsingborgshem och har en gedigen erfarenhet av trygghetsarbete: besiktningar i allmänhet och certifieringar i synnerhet.
12-01-20
Nyheter

Signalistens stora trygghetssatsning

Svensk Trygghetscertifiering fick möjlighet att vara med på Signalistens Borådsstyrelsekonferens och då redovisa trygghetsbesiktningarna vi gjort av hela fastighetsbeståndet.