Nyheter

05-11-20
Nyheter

Järvas lägenhetsinbrott minskar

Metoden för trygghetsbesiktningar av fastigheter visar resultat i Järva. Mellan 2018 och 2019 minskade de med hela 65 procent och är facit på att åtgärdsförslagen ger önskad effekt.
04-28-20
Nyheter

Trygghetsbesiktningar av fastigheter

Svensk Trygghetscertifiering verkar inom flera områden gällande trygghet och säkerhet. Men kärnverksamheten handlar om trygghetsbesiktningar av fastigheter, grundplåten till konkret social hållbarhet.
04-07-20
Nyheter

Handboken ”Tryggare boende”

Nu har Svensk Trygghetscertifiering släppt handboken Tryggare boende. Den riktar sig till alla som vill veta mer om systematiskt arbete i fastigheter för att skapa trygga miljöer. Metoden har utvecklats under 20 års tid. Beställ den du med!
03-31-20
Nyheter

Gemensamma strategier kring förebyggande arbete

Det nya Coronaviruset har satt höga krav på samverkan och förebyggande strategier. Hur kan bostadsbolagen peka om sina resurser för att bidra i en av våra största kriser?
03-10-20
Nyheter

Inställt – BRÅ konferensen den 26 – 27 mars..

Den tjugonde upplagan av Brottsförebyggande rådets nationella konferens äger rum i Gävle den 26 - 27 mars, med fokus på innovation. Svenskt Trygghetscertifiering deltar på posterutställningen.
03-03-20
Nyheter

Rapportera konkret socialt hållbarhetsarbete

Många fastighetsägare jobbar hårt med att skapa konkret innehåll i hållbarhetsrapporten. Trygghetsbesiktningar samt certifieringar är en mätbar metod för socialt hållbarhetsarbete.