Nyheter

02-26-21
Nyheter

SKB besiktigar för fortsatt trygghet och trivsel

SKB har valt att genomföra trygghetsbesiktningar av samtliga kvarter i sitt bestånd och några kvarter ska även trygghetscertifieras. Arbetet skall genomföras under 2021 av Svensk Trygghetscertifiering.
02-18-21
Nyheter

Jens Olsson är på plats!

Jens Olsson, vår nye verksamhetschef, är på plats hos Svensk Trygghetscertifiering sedan en dryg månad tillbaka. Han kommer från Helsingborgshem och har en gedigen erfarenhet av trygghetsarbete: besiktningar i allmänhet och certifieringar i synnerhet.
12-01-20
Nyheter

Signalistens stora trygghetssatsning

Svensk Trygghetscertifiering fick möjlighet att vara med på Signalistens Borådsstyrelsekonferens och då redovisa trygghetsbesiktningarna vi gjort av hela fastighetsbeståndet.
10-27-20
Nyheter

Skärholmens fastighetsägare och Rågsveds fastighetsägare trygghetsbesiktigar

De två föreningarna har tagit ett gemensamt grepp kring att trygghetsbesiktiga sina medlemsfastigheter via Svensk Trygghetscertifiering. Detta är en förmån som ingår i medlemskapet.
10-13-20
Nyheter

Trygghetscertifieringar i MHS Bostäders bestånd

MHS Bostäder har nu ett flertal trygghetscertifierade fastigheter i sitt bestånd. Svensk Trygghetscertifiering har slutbesiktigat och utfärdat certifikat som gäller i fem år, då alla de ställda kraven har uppfyllts i fastigheterna.
10-07-20
Nyheter

Vidareutbildning och konferens för Svensk Trygghetscertifiering

Svensk Trygghetscertifiering har höstkonferens den 7 och 8 oktober, på Syninge Kursgård. Vi vill stärka vår produkt och vårt tjänsteutbud genom att fördjupa våra kunskaper i inbrottsskydd i kommersiella lokaler.